Duna TV
A vidéki doktor XX./11.
2018.02.26 15:15 - 16:10
A vidéki doktor XX./11.
német tévéfilmsorozat,2011
(NEBEN DER SPUR)

15/11.: Bú és baj

Takarékossági intézkedések miatt a deekelseni rendőrőrsöt a bezárás veszélye fenyegeti. Dieter Paetz és Sven Olsen rendőrök napjait a düh és borúlátás tölti ki: olyan jó munkát végeztek eddig, Deekelsenben olyan rend és béke honol, hogy rájuk immár nincs is szükség. Hinnerksen persze előáll egy mentő ötlettel. Dr. Jan Bergmann véletlenül megtudja, hogy Maren terhes. Az asszony azonban mindenféle kapcsolattól elzárkózik, és őt magát is súlyos kétségek gyötrik a jövőt illetően. A helyzet szó szerint Jan gyomrára megy. Mikor Sophia Maibach meglátogatja a rendelőjében, azonnal észreveszi, hogy valami nem stimmel. Ennek okán keresi fel Marent, és mondja el neki, hogy korábban hazudott. Eközben a féltékeny Peer Moser folyamatosan zaklatja Anját és új barátját, Eriket. A pár a rendőrségi feljelentést fontolgatja, ha a fiú nem vet véget a piszkálódásnak.

Rendező: Peter Altmann

Főszereplők: Caroline Scholze, Edith Behleit, Erika Skrotzki, Franziska Troegner, Gerhardt Olschewski, Gunter Schoss, Wayne Carpendale 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
History

MŰSORAJÁNLÓ

Rejtélykeresés Dan Aykroyddal
Tudta, hogy a második világháború idején Roosevelt egy szigorúan titkos támadást intézett Japán ellen – egy denevérsereggel? Vagy, hogy egyszerre három ember is életét vesztette egy lezuhanó uszkár miatt? Hallott már arról a Mexikó partjai mellett fekvő szigetről, melyet megcsonkított babák ezrei népesítenek be? És azokról a börtönökről, ahol a fogvatartottak néha új kecskeherével ébrednek? Ha még nem, akkor készüljön fel a hihetetlenre Dan Aykroyddal!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat