Ozone TV
A világ madártávlatból VIII./2.
2017.12.23 00:30 - 01:00
A világ madártávlatból VIII./2.
ismeretterjesztő sorozat
(THE WORLD FROM ABOVE)

Legyen karosszékében ülve részese ennek a különleges és lebilincselő élménynek, melyet a Világ madártávlatból című sorozat nyújt!

Csodálatos - és időnként elképesztő - utazásokat tehetünk a kamera segítségével a világ legkülönbözőbb pontjain néhány méter, de akár több, mint 3000 méter magasságból. Minden egyes utazás egy varázslatos kalandra hívja a nézőket és egészen új szemszögből mutatja be Európa, Afrika vagy akár az Egyesült Államok tájait. A csodálatos tengerpartok, az égig érő hegyek, a nyüzsgő nagyvárosok, a békés falvak, a fényűző kastélyok, az ősi erődök és olyan természeti képződmények, mint a Niagara-vízesés vagy a dél-afrikai Asztal-hegy mind részei ennek az elképesztő utazásnak. Minden egyes helyszínnek külön története van, melyet meg is ismerhetünk a sorozat által. 

Tudomány: turizmus/utazás 
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat