Sorozat+
A zöld íjász III./11.
2018.02.25 04:00 - 06:35
A zöld íjász III./11.
amerikai akciófilm-sorozat,2014-2015
5.0 - 1 szavazat
(ARROW 3)

Éjféli város

Brickwell elrabol három városházi képviselőt. Csak akkor hajlandó szabadon engedni őket, ha a polgármester kivonja a rendőrséget a Glades városrészből. Egy korábbi, rosszul sikerült akció után Laurel úgy dönt, mégsem lép a húga nyomdokaiba, de amikor belátja, hogy az Oliver nélkül maradt csapatnak nagy szüksége van segítségre, meggondolja magát.

Főszereplők: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Susanna Thompson, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Manu Bennett 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A zöld íjász sorozat
A sorozat tartalma:
A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Íme a Disney+ májusi ajánlatai
Bár májusban már hosszabbak és melegebbek a nappalok, ha még sincs kedved kimozdulni, akkor a Disney+-on továbbra is rengeteg szórakozási lehetőséget, filmet és sorozatot találsz, amit ledarálhatsz.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat