Viasat 6
PREMIER
A zöld íjász II./8.
2018.01.17 21:00 - 22:00
A zöld íjász II./8.
amerikai akciófilm-sorozat,2013
5.0 - 1 szavazat
Sebastian Blood egyik embere, a szérummal befecskendezett Cyrus betör az alkalmazott tudományok részlegébe és ellop egy ipari centrifugát. Később kiderül, hogy nemrégiben nagy mennyiségű vérkészletet loptak el egy vérbankból. Ez alapján Oliver arra gyanakszik, hogy valaki újra akarja alkotni a Mirakuru-szérumot. Barry Allen, a Central City-ből érkező fiatal helyszínelő felajánlja segítségét a Cyrus-nyomozásban, azonban Oliver úgy sejti, hogy Barry nem az, akinek mondja magát.

Rendezte: Greg Berlanti

Főszereplők: Stephen Amell,Katie Cassidy,David Ramsey 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A zöld íjász sorozat
A sorozat tartalma:
A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Az Oppenheimer március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on
Az Oppenheimer című kasszasiker, amely világviszonylatban 952 millió dollárt hozott a kasszáknál, és az idei év legmagasabb iparági elismeréseivel, hét Oscar®- és hét British Academy Film & Television Award (BAFTA) díjjal jutalmazták, az Oscar®-győztes Cillian Murphyvel a J. Robert Oppenheimer szerepében és Emily Blunttal a felesége, a biológus és botanikus Katherine "Kitty" Oppenheimer szerepében március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz megtekinthető.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat