Epic Drama
Agatha Christie's Hjerson I./1.
2024.05.10 21:00 - 21:45
Agatha Christie's Hjerson I./1.
svéd krimi-dráma sorozat, 2021
2.6 - 14 szavazat
(AGATHA CHRISTIE'S HJERSON)

Klara Sanberg egy kompon megkörnyékezi Sven Hjersont a valódi bűnügyi show ötletével; egy újságírót meggyilkolnak a kabinjában, és hamar nyilvánvalóvá válik, hogy több gyanúsított utazik a hajón.

Rendezte: Lisa Farzaneh, Lisa James Larsson

Főszereplők: Hanna Alström,Johan Rheborg,Maria Lundqvist,David Fukamachi Regnfors,Björn Andrésen,Peter Kanerva,Maja Söderström 

Sorozatok: dráma/melodráma 
A sorozat tartalma:
Zárkózott, rejtélyes és intenzív - Sven Hjerson egykor elismert bűnügyi profilozó volt; karrierje során számos nagy horderejű esetben vett részt, de hirtelen úgy döntött, visszavonul a rivaldafénytől - és senki sem tudja, miért. Kaotikus, bátor és melegszívű - Klara Sandberg, a korábbi trash TV producer, sikeresen elindított egy élethű krimi showt, Hjersonnal a főszerepben. Az új show-val Sandberg visszaszerezheti karrierjét és életét, csupán egy gubanc van: még soha nem találkozott Hjersonnal. A történet ott kezdődik, amikor Hjerson anyja halálhíréről értesül, és 30 év után kénytelen visszatérni Ålandba; Klarának sikerül lenyomozni hollétét, és ugyanarra a kompra szállnak fel Åland felé. A hajón meggyilkolnak egy fiatal újságírót - a vonakodó Hjerson és az elszánt Klara együtt kezdenek hozzá a rejtélyes gyilkosságok megoldásához.
Egyéb epizódok
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat