RTL KETTŐ
Agymenők X./12.
2024.05.02 19:35 - 20:05
Agymenők X./12.
amerikai vígjátéksorozat,2007-2019
4.6 - 48 szavazat
(THE BIG BANG THEORY 10012 - THE HOLIDAY SUMMATION)

Amy és Sheldon visszatér Texasból, ahol Sheldon anyját látogatták meg. Az odavezető úton Amy azt javasolja Sheldonnak, hogy mondják el: együtt élnek. Sheldon ezt nem tartja jó ötletnek, mert úgy gondolja, hogy anyja majd kiátkozza őket. Bernadette kimerül a nemalvástól és szülés utáni depresszióba esik, mert úgy gondolja, hogy nem elég jó anyja a gyermekének. Penny és Leonard komolyan összevesznek egy fenyőfa vásárlása után.

Rendezte: Chuck Lorre

Főszereplők: Johnny Galecki,Jim Parsons,Kaley Cuoco 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Agymenők sorozat
A sorozat tartalma:
A széria hősei, Leonard és Sheldon az elméleti fizika nagymesterei. Ugyanakkor burokban élő lúzerek, akiknek fogalma sincs a való világról, pláne a csajokról. Amikor beköltözik a szomszédba a szőke bombázó Penny, az életük fenekestül felfordult. Rájönnek, a laboratóriumon kívül is van élet.
Egyéb epizódok
Filmbox

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik az első török sorozat a Filmbox-ra
A török sorozatok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek hazánkban. A FilmBox az időtálló darabokat folyamatosan vezeti majd be a kínálatába, melynek első lépése a május 6-án indult Fogd a kezem (Hold my hand, Elimi Birakma) c. alkotás. A hazai közönség hétfőtől péntekig izgulhat a televízió előtt a fordulatokban és romantikában gazdag sorozat 45 perces magyar nyelvű epizódjai előtt, amelyek 19 órakor kezdődnek. A Filmbox török sorozatokra specializálódott testvércsatornája, a Timeless Dizi hazánkban még nem, de Romániában már elérhető egy ideje, így akár a jövőben hazánkban is megjelenhet, ha Filmbox csatornán sikeresek lesznek a török sorozatok.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat