RTL KETTŐ
Agymenők X./2.
2024.04.30 10:10 - 10:45
Agymenők X./2.
amerikai vígjátéksorozat,2007-2019
4.6 - 48 szavazat
(THE BIG BANG THEORY 10002 - THE MILITARY MINIATURIZATION)

Bernadette nagyon dühös, mert valaki kiszivárogtatta, hogy terhes, pedig ő a munkahelyén szeretne megpályázni egy kutatási projektet és azt gondolja, hogy ha tudják róla, hogy terhes, akkor erre kisebb az esélye. A fiúk megígértetik Sheldonnal, hogy nem fog megszólalni az ezredes jelenlétében, mert attól tartanak, hogy idegesítené. Az ezredes elmondja, hogy ő is az MIT-n végzett, mint fizikus, ezért ért valamennyire a témához. Fő követelménye az, hogy a találmányt erősen le kellene kicsinyíteni és másokra hivatkozva ráveszi a fiúkat, hogy a reálisabb négy hónap helyett két hónap alatt teljesítsék a feladatot. Ez alatt ugyanabban az épületben, de egy "titkos" laboratóriumban fognak dolgozni. A fiúknak nagyon tetszik, hogy a bejáratnál retinaszkenner van elhelyezve, ami felismeri őket még fejjel lefelé is. Penny bevallja Bernadette-nek, hogy véletlenül ő szólta el magát, és tőle tudták meg Bernadette terhességét. Bernadette végül megkapta a projekt támogatását a főnökétől, mert bírósági perrel fenyegette meg .

Rendezte: Chuck Lorre

Főszereplők: Johnny Galecki,Jim Parsons,Kaley Cuoco 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Agymenők sorozat
A sorozat tartalma:
A széria hősei, Leonard és Sheldon az elméleti fizika nagymesterei. Ugyanakkor burokban élő lúzerek, akiknek fogalma sincs a való világról, pláne a csajokról. Amikor beköltözik a szomszédba a szőke bombázó Penny, az életük fenekestül felfordult. Rájönnek, a laboratóriumon kívül is van élet.
Egyéb epizódok
M5

MŰSORAJÁNLÓ

A magyar jazz hete az MTVA csatornáin
A közmédia kulturális csatornája, az M5 – tekintettel a tavalyi tematikus hét sikerére – szintén rendhagyó adásokkal készül a magyar jazz hetére. JazzÜnnep 2024 – a jazz magyar hangjai címmel április 30-án 19 órától zenés show-t tűz műsorra a jazz prominens hazai képviselőivel. A Budapest Jazz Club színpadán Borbély Mihály, a Jazzation, a Budapest Ragtime Band és a Jónás Géza Quartet nyújt ízelítőt művészetéből. Szakcsi Lakatos Béláról a Máté Péter-díjas jazzénekesnő, Szőke Nikoletta mesél, Harcsa Veronika pedig a Szakcsi Rádió kulisszáit mutatja meg.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat