TV Paprika
2017.12.21 08:30 - 09:00
Ahoj, Séf! I./4.
2013
(MAY THE CHEF BE WITH YOU CZ)

Mit csinál a szakács szabadidejében? Hát persze, hogy főz, járja a világot, keresi az újabb és újabb ízeket, amelyek inspirálhatják. Laci Hornaček sem tétlen: barátságokat köt, új helyszíneket fedez fel, hogy az élmények és aromák átjárhassák konyhaművészetét.

A TV Paprika stábja most követi őt, belelesünk életébe, átéljük vele az izgalmakat, sőt, a kamerának hála elleshetjük azokat a kifinomult konyhai titkokat, amelyek bármelyik ebédünket ki tudják szakítani az unalmas megszokottságból és rendkívüli alkalommá teszik azt.

Főzünk sörrel, borral, sajttal, készítünk halat, szárnyast és sertést is. Rizs vagy bab? Egyre megy, mert a végeredmény eddig nem ízlelt finomság lesz. Ehhez csak egy ember kell: Laci Hornaček. Ahoj, Séf!

 

Szórakozás: főzés 
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Róma úrnője II. évad
A második évad i.e. 19 körül folytatódik, amikor Livia és Gaius három év után visszatérnek Rómába a Keleti Tartományból; Marcellus első évadban történő megölése után Livia házassága jobbá tételén dolgozik, mert minden hatalma és ambíciója ehhez köthető, de új és régi fenyegetésekkel is szembesül.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat