AXN
Alias III./14.
2018.03.22 08:05 - 09:05
Alias III./14.
amerikai akciófilm-sorozat,2003
0.0 - 0 szavazat
(ALIAS 314 - BLOWBACK)

Dixon tájékoztatása szerint a Fénylő Kard nevű terrorszervezet plazmatöltethez jutott. Sydney és Vaughn feladata, hogy mindenképp szerezze vissza az óriási pusztításra alkalmas töltetet. Akciójuk során símaszkos alakok támadnak rájuk. - Egyikük Lauren, Vaughn felesége. Ám Lauren, még mielőtt Vaughn előtt lelepleződne, Sark segítségével egérutat nyer. Így Vaughn továbbra sem sejti, hogy neje kettős életet él. Csak annyit tud, hogy valaki kiadja a titkos információikat.

Rendezte: J.J. Abrams

Főszereplők: Jennifer Garner,Ron Rifkin,Michael Vartan 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Alias sorozat
A sorozat tartalma:
Sydney Bristow, a fiatal és gyönyörű lány kettős életet él. A barátai számára sikeres befektetési tanácsadó, a valóságban azonban titkosügynök, aki több nyelven beszél és tökéletesen képzett harcos. Ám van, amit főnökei sem tudnak: Sidney kettősügynök, és mindent megtesz azért, hogy bosszút álljon a gyilkosokon, akik valójában a CIA önállósodott ügynökei, az ország legveszélyesebb ellenségei.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Ted – Set MacFarlane díjnyertes eseménysorozata – február 22-én érkezik a SkyShowtime-ra.
A Ted-filmek előzménysorozatában 1993-at írunk, amikor Ted, a játékmaci (Seth MacFarlane) népszerűsége leáldozott. Jelenleg újra otthon, a massachusettsi Framinghamben él legjobb barátjával, a 16 éves John Bennettel (Max Burkholder), John szüleivel, Mattyvel és Susannel (Scott Grimes és Alanna Ubach), valamint unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham). Lehet, hogy Ted rossz hatással van Johnra, de egyúttal hűséges társ is, aki tűzbe menne a barátjáért.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat