AXN
Alias II./16.
2018.02.21 16:00 - 17:00
Alias II./16.
amerikai akciófilm-sorozat,2002
0.0 - 0 szavazat
(ALIAS 216 - FIREBOMB)

A rendőrök kénytelenek elengedni Sloane-t, aki azzal fenyegetőzik, hogy a kezében lévő távirányítóval levegőbe röpíti az épületet. Sydney lakásában Vaughn felfedez egy lehallgatókészüléket. A CIA átvizsgálja a lakást, és több poloskát is talál, melyekről kiderül, hogy Marshall készítette őket Sloane számára. A CIA állást ajánl Dixonnak, de Dixont a felesége azzal fenyegeti, hogy elhagyja, amennyiben elfogadja az állást. Sloane Afganisztánban felkeres egy pastu hadurat, és felajánlja neki, hogy társuljon vele. Kabir feltétele, hogy az új fegyverrel öljék meg volt feleségét, aki Mexikóban dolgozik, a Vatikán nagykövetségén. Sark beveti a fegyvert, mely az embereket nyomtalanul "eltünteti" anélkül, hogy a környezetükben a legcsekélyebb kár keletkezne.

Rendezte: J.J. Abrams

Főszereplők: Jennifer Garner,Victor Garber,Ron Rifkin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Alias sorozat
A sorozat tartalma:
Sydney Bristow, a fiatal és gyönyörű lány kettős életet él. A barátai számára sikeres befektetési tanácsadó, a valóságban azonban titkosügynök, aki több nyelven beszél és tökéletesen képzett harcos. Ám van, amit főnökei sem tudnak: Sidney kettősügynök, és mindent megtesz azért, hogy bosszút álljon a gyilkosokon, akik valójában a CIA önállósodott ügynökei, az ország legveszélyesebb ellenségei.
Magyar Mozi TV

MŰSORAJÁNLÓ

A Magyar Mozi TV ezeket a filmeket ajánlja májusi műsorából
Májusban a Magyar Mozi TV igazi kincsekkel kápráztatja el a nézőit, amelyek között mindenki találhat magának kedvére valót. Az "Egri csillagok" a magyar történelem egyik legemblematikusabb korszakát örökíti meg, míg a "Csinibaba" a rendszerváltás kori társadalmi helyzetet ábrázolja humorosan. A "Lúdas Matyi" című klasszikus rajzfilm garantált szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A "Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart" című film a politikai szatíra kedvelőinek kedvezhet. Az esti kikapcsolódáshoz pedig tökéletes választás a "Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája", ami garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat