M3 (online)
2024.05.06 19:25 - 19:50
Állomás 15.
magyar tévéfilm, 2009
26/15.: Mexikói vasutasnap

Emlékeztető: A vasutasbálon Izaura (Sanchez) Mexikóból elszármazott lánynak adta ki magát, és csak Gács barátnője, Hédi jött rá a csalásra. Isaura Sanchez története most folytatódik. Hédi rajong a segédpénztáros-örömlányért, és nem érti, hogy Gács - a pasija - hogy lehet ennyire ellenséges velük. Kitalálja, hogy a következő bulin meg kell jelennie Izaura "mamájának" is, aki természetesen szintén mexikói kell, hogy legyen. Nincs más: Irén ugrik be Senora Irene Sanchez szerepére. Más spanyol szöveg nem lévén, egy mobiltelefon használati utasítását magolja be. Hogy a hazugság miatti gátlásait oldja, kicsit többet iszik a kelleténél, így valóban káprázatos mexikói show-t produkál. Még mindig nem derül ki az igazság, de Gács gyanakszik, és egyre közelebb kerül a leleplezéshez. Izaura még tündököl, és eredeti észrevételei osztatlan sikert aratnak, a spicces Irén is felnő a feladathoz. Ervin zenei ambícióinak enged, amikor újabb dallal rukkol elő, sőt maga is beszáll a zenekarba. Hogy a fiesta teljes legyen, Lupescu jelenik meg, mint Senor Antonio Banderas-Sanchez.

Rendezte: Pajer Róbert

Főszereplők: Csuja Imre, Börcsök Enikő, Telekes Péter, Györgyi Anna, Rajhona Ádám, Soltész Bözse, Igó Éva, Tornyi Ildikó, Polgár Tamás, Gáspár Sándor, Mundruczó Kornél 

Sorozatok: humor/musical 
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Vak rendőrnő kezd nyomozásba a Dunán
Vadonatúj olasz bűnügyi sorozattal jelentkezik a Duna április 15-én 22:55-től. A nemzetközi sikereket elért Blanca hétfőnként várja a nézőket. A fiatal, vak lányról szóló sorozatban a világhírű tenor, Andrea Bocelli szakértőként működött közre.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat