Story 4
Álomhajó 66.
2024.05.08 10:55 - 12:55
Álomhajó 66.
német romantikus sorozat,2011
(DAS TRAUMSCHIFF)

Kambodzsa

Jennifer, Eva lánya a 18. születésnapjára egy utazást kér a Deutschland fedélzetén, mert azt hiszi, hogy a fő steward, Martin, az édesapja, akit eddig nem ismert. A hajón utazik Stefan is, aki Jennifer valódi apja és Eva kérésére jött a hajóra, hogy ott ismertesse össze egymással apát és lányát.

Tobias és Manuela egy pár. Velük tart Benjamin, Tobias barátja is. Tobias a sok munkai stressztől átmenti hallásvetést szenvedett el, ami féltékennyé teszi mindennel és mindenkivel szemben. Mivel Benjamin valaha szintén szerelmes volt Manuelába, Tobias rá különösen féltékeny. Miután egy kiránduláson majdnem elüti egy busz, talán a sokktól, de visszanyeri a hallását, de nem szól sem Manuelának, sem Benjaminnak, ami komoly bonyodalmakhoz vezet.

A hajótársaság meghívására, a hajóra várják Phillip Mejée mesterszakácsot, aki régen ellenséges viszonyban van Dietrich-el, a Deutschland főszakácsával. A két férfi mindent elkövet, hogy az út során megkeserítsék egymás életét.

Oskar, a műsorszervező, a beavatási buliján sokat iszik és a filmszakadás miatt semmire sem emlékszik a történtekből. Mivel mindenki csak félszavakban válaszol a kérdéseire a helyzet félreértések sorába torkollik.

Rendező: Hans-Jürgen Tögel

Főszereplők: Siegfried Rauch, Heide Keller, Nick Wilder, Harald Schmidt 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

A Dűne folytatásával indul a Max, de az HBO nézőinek sem kell sokat várniuk
A május 21-én az HBO Max-ot váltó Max rögtön az indulás napján műsorára tűzi a mozikban hatalmas sikert arató Dűne második részét, de a lineáris tv csatornával rendelkezőknek is csak június 2-ig kell várniuk Frank Herbert sci-fi klasszikusának folytatására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat