Humor+
Amerikai fater IV./5.
2018.04.27 15:15 - 15:45
Amerikai fater IV./5.
amerikai animációs sorozat,2005
4.8 - 60 szavazat
(AMERICAN DAD)

A sorozat főszereplője Stan Smith, aki mint a CIA fegyverszakértője és mint büszke családapa éli mindennapjait, és óvja országát a terrorizmustól a virginiai Langley Fallsban. Stan felesége, a kedves Francine, aki konzervatív férje kedvéért teljesen elnyomta egykori kicsapongó énjét. Stan folyamatos összeütközésben van ultraliberális 18 éves lányával, Hayley-vel, akit arra kényszerít, hogy haladjon át egy repülőtérire emlékeztető biztonsági kapun, akárhányszor hazatér a helyi egyetemről, ahol a lány feminista jogokat tanul. Hayley 13 éves öccse, a boldogtalan és szerencsétlen Steve még a pubertáskor határán lépdel, de alapvetően vesztes alkat. A Smith-ház még két különös lakót tartogat a nézők számára: itt van Roger, a szarkasztikus földönkívüli, akit Stan "megszöktetett" az 51-es körzetből, azóta a család nyakán lóg, és Klaus, egy aranyhal. Klaus hajdan NDK-s sportoló volt, akinek az agyát a CIA átültette egy aranyhalba, hogy megakadályozzák győzelmét az olimpián. Ez a radikálisan különböző személyiségekkel megtöltött család csak megpróbál utat találni a kölcsönös szeretethez és megbecsüléshez ebben a krízisekkel teli, stresszes világban. A sorozat humoros formában közelíti meg az Amerikai Egyesült Államokban uralkodó társadalmi igazságtalanságot, és a néha túlzó patrióta, republikánus és liberális eszméket.

Rendező: Scott Wood 

ism. 
Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Amerikai fater sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat főszereplője Stan Smith, aki mint a CIA fegyverszakértője és mint büszke családapa éli mindennapjait, és óvja országát a terrorizmustól a virginiai Langley Fallsban. Stan felesége, a kedves Francine, aki konzervatív férje kedvéért teljesen elnyomta egykori kicsapongó énjét. Stan folyamatos összeütközésben van ultraliberális 18 éves lányával, Hayley-vel, akit arra kényszerít, hogy haladjon át egy repülőtérire emlékeztető biztonsági kapun, akárhányszor hazatér a helyi egyetemről, ahol a lány feminista jogokat tanul. Hayley 13 éves öccse, a boldogtalan és szerencsétlen Steve még a pubertáskor határán lépdel, de alapvetően vesztes alkat. A Smith-ház még két különös lakót tartogat a nézők számára: itt van Roger, a szarkasztikus földönkívüli, akit Stan

"megszöktetett

" az 51-es körzetből, azóta a család nyakán lóg, és Klaus, egy aranyhal. Klaus hajdan NDK-s sportoló volt, akinek az agyát a CIA átültette egy aranyhalba, hogy megakadályozzák győzelmét az olimpián. Ez a radikálisan különböző személyiségekkel megtöltött család csak megpróbál utat találni a kölcsönös szeretethez és megbecsüléshez ebben a krízisekkel teli, stresszes világban. A sorozat humoros formában közelíti meg az Amerikai Egyesült Államokban uralkodó társadalmi igazságtalanságot, és a néha túlzó patrióta, republikánus és liberális eszméket.

RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az álommeló második évada
A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, Az álommeló (Apprentice) új évada március 25-én hétfőn 20 órától érkezik az RTL-re. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat