RTL Gold
Anikó Show 101.
2017.11.21 14:00 - 15:00
Anikó Show 101.
talkshow,2017
Ma megtudod az igazságot!

Gergő (18) szülei válása 2 éve húzódik és ő nagyon szenved ettől. Azért jött, hogy megkérje szüleit, béküljenek ki vagy engedjék el egymást végleg, de jó viszonyban, hogy ő ne szenvedjen tovább. De mielőtt ezt elmondhatta volna nekik, a titokszobából nézte és hallgatta végig, hogy az apa, György (49) még egyszer békülni próbál a mamával, Judittal (46), mert még mindig őt szereti...

Ricsi (30) azért jött, hogy barátnőjének Katinak (32) ultimátumot adjon és elmondja neki, hogy ha nem fejezi be a fiú csapodár múltjának felhánytorgatását, akkor bizony szakít vele.

Jocó (22) apjával, Józsival (41) akart találkozni, aki 3 éves korában elhagyta őket. Az apjával életében 4-szer találkozott, a legutóbbi alkalommal a 18. szülinapján állított be a papa 3 millió Ft-tal és egy kocsival... A fiú akkor szóba se állt vele, de rájött, hogy ez hiba volt, most meg akarta tudni, hogy miért alakult így az egész és azt szeretné, ha normális kapcsolat lenne közöttük. 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor 
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 15-től újra Geszti Péteré a főszerep
Április 15-én hétfőn 20 órakor 3. évadával tér vissza a VIASAT3-ra Magyarország egyik kedvenc élő talkshowja, az Adom a napom. „Mutasd meg a napod, megmondom, ki vagy!” – tartja a műsor kapcsán Geszti Péter, akinek célja továbbra is az, hogy bebizonyítsa, a filter nélküli pillanatok és egy kendőzetlenül őszinte beszélgetés még hazánk közismert és meghatározó alakjait is képes új oldalukról bemutatni. Ahogyan eddig, a műsor most is egy online streaminggel indul a www.adomanapom.hu oldalon, ahol élőben követhetjük a meghívottak napját, egészen az esti stúdióbeszélgetésig Geszti Péterrel. A harmadik szezonban – többek között – Osváth Zsolt, Koltai Róbert, Molnár Ferenc „Caramel”, Radics Gigi, Sváby András, Kiss Gergely, Ábel Anita és Verebes István életének is részesei lehetünk, mi több, kérdezhetünk is tőlük: újdonságként ugyanis a hello@adomanapom.hu e-mail címen várjuk majd a nézőktől a kérdéseket a vendégekhez.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat