RTL Gold
Anikó Show II./20.
2018.03.19 10:00 - 11:00
Anikó Show II./20.
talkshow,2018
(ANIKÓ SHOW 2.)

Ma választ akarok kapni a kérdéseimre!

Az első vendég a középkorú Lizike, egy rég nem látott barátnőjével szeretné felvenni a kapcsolatot. Lizike egy közös fotót hozott magával, ami mindkettejüknek egy szép emlék, mert azt beszélték meg korábban, hogy ha rossz a kedvük, ránéznek a képre.

Éva érkezik a stúdióba, aki fiatal fiát félti attól, hogy elkallódik, és hogy rossz társaságba keveredik. A nő elmondja, hogy mostanában fia kerüli az iskolát, nem végzi el a házi munkát, kizárólag az új hobbijának, a rappnek él.

Zoltán fiatal apuka, aki úgy érzi, hogy kapcsolatuk mostanában nem a legfényesebb barátnőjével, Alexandrával. Szerinte a féltékenység vezet a veszekedéshez, amit a lány generál.

Anett gyermekei apját, Sándort szeretné visszaszerezni, olyan módon, hogy annak jelenlegi párjára, Barbira próbál hatni, hogy hagyja el a férfit. A lány elmeséli, hogy se veled, se nélküled kapcsolata volt mindig is Sanyival, és jelenleg is testi kapcsolat is van közöttük.

 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor 
Magyar Mozi TV

MŰSORAJÁNLÓ

A 90 éves Bodrogi Gyulát köszönti a Magyar Mozi TV
Április 15-én lesz 90 éves az egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb magyar művész, a Nemzet Színésze, Bodrogi Gyula. A jeles napon a Magyar Mozi TV két kevésbé ismert tévéfilmmel köszönti őt. A Képviselő úr című vígjátékban kiváló komikusi képességeit csillogtatja, a Bevégzetlen ragozás című Örkény-adaptációban pedig több szerepben is megrázó drámai alakítást nyújt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat