RTL Gold
Anikó Show II./48.
2018.04.25 22:00 - 23:00
Anikó Show II./48.
talkshow,2018
(ANIKÓ SHOW 2.)

Te vagy a kedvenc sztárom!

Anett azért érkezik, hogy találkozhasson végre a kedvencével, Alexával. Stílus tanácsokat kér tőle, és szeretné, ha a közelgő születésnapját együtt tölthetné Alexával, akinek egy ajándékkal is készült.

Anikó azért érkezik, hogy találkozhasson végre Nyertes Zsuzsa színésznővel, aki évtizedek óta a kedvence. Készült neki egy saját készítésű, megható verssel is, amit Zsuzsáról írt.

Mónika vágya, hogy megköszönje kedvenc mulatós énekesének, Didi Lamournak, hogy erőt ad neki az életben. Didivel évekkel ezelőtt találkoztak egy koncerten, Móni azóta minden fellépésre el is megy. A hányatott sorsú lány apaként szereti és tiszteli Didit. Hatalmas meglepetéssel készül számára. Didihez érkezik egy másik rajongója is, Ibolya , akinek Didi bejön, mint pasi, a randin kívül egy táncot is kér tőle...

Niki Czutor Zolihoz érkezik, akivel szinte már barátok lettek egy fellépés és egy rádióműsor jóvoltából. A lány nem mindennapi kéréssel érkezik: azt szeretné, ha az énekes a kislánya keresztapja lenne! De vajon mit szól mindehhez Zoli?

 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor 
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

A bűn kereskedői negyedik évadában feltárulnak az alvilág legsötétebb bugyrai
Hogyan működnek a világ legveszélyesebb feketepiacai? Kik ezeknek az alvilági birodalmaknak az urai és mennyit hajlandóak kockáztatni dollármilliárdokért? A népszerű „A bűn kereskedői” sorozat új évadában Mariana van Zeller a bérgyilkosoktól a majomcsempészekig, a szexuális zsarolókon át a szervkereskedőkig olyan emberekkel beszélget, akiket személyesen aligha szeretnénk megismerni. A tízrészes negyedik évad első epizódja április 5-én, pénteken 21:00-kor látható a National Geographic csatornán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat