RTL Gold
PREMIER
Anikó Show II./8.
2018.02.28 17:00 - 18:00
Anikó Show II./8.
talkshow,2018
(ANIKÓ SHOW 2.)

Az én nagyim a legmenőbb!

András , Éva , Ádám . András egy nagyon aktív nyugdíjas, aki a mai napig hódol az extrém sportoknak. Rendszeresen ejtőernyőzik és hőlégballon pilóta. Párja, Éva nagyon féltette eleinte, de elfogadta, hogy párjának ez az élete. Azért érkeznek a műsorba, hogy meglepjék 16 éves unokájukat, Ádámot.

Erzsébet , Orsi , László . Erzsébet 8 évvel ezelőtt lánya által megismerte a Zumba nevű táncot, sportot, ami a szenvedélyévé vált. Ő is és a lánya is azóta zumbaoktató. Azért jöttek, hogy Erzsébet férjét, aki kissé eltunyult az utóbbi években, rávegyék, hogy ő is táncoljon velük. Közösen egy bemutatót is tartanak, amibe Anikót is bevonják elképesztő hangulatot produkálva a stúdióban.

Zita , Éva , István . Zita azért érkezik a műsorba, hogy meglepje a nagyszüleit, mert úgy gondolja, ők a legmenőbb nagyik. Éva és István egy Rocky nagyik nevű tánccsoport tagjai, akikkel rendszeresen járnak fellépni. Zita egy fotóalbummal készült és azzal, hogy benevezte egy helyi versenyre a nagyszüleit. Az idős táncosok a saját klubjukkal egy előadást is bemutatnak.

Magdi , Kati mama , Marci . Magdi és Kati mama 40 éve legjobb barátnők, Kati mama a fiával, Marcival pár éve rapkarrierbe kezdett. Elég sok megtekintéssel büszkélkedhetnek az interneten. Magdi úgy érzi, hogy Kari mama kissé elhanyagolja őt a raperkedés miatt. Kati mama és Marci pedig előadják a legnézettebb netes számukat.

 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor 
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Április 28-án folytatódik a Cápák között VII. évada
Április 28-ig vasárnaponként - a saját idősávját mindegyik alkalommal nyerő - A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend. Az RTL üzleti showműsora előtt jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat