RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Aranykalitka II./17.
2024.03.28 13:30 - 14:30
Aranykalitka II./17.
török filmsorozat,2021
3.0 - 30 szavazat
(CAMDAKI KIZ 2; CHRYSALIS 2; GIRL IN THE GLASS 2)

Levent a konyhában falatozik, és közben rájön, hol lehet Döndü gyűrűjéből kiesett kő. Nálánt nagyon megviseli az apja elvesztése. Szedát újabb hazugságot találl ki, és titokban átmegy Dzsánához vigasztalódni. Nálán éjjel kimegy a temetőbe, hogy kisírhassa magát, de csak ürességet érez. Végül Hayri vigasztalja meg.

Rendező: Nadim Güc

Főszereplők: Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoglu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Şerif Erol, Engin Şenkan, Selma Ergec, Tugrul Tülek, Tamer Levent, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Feri Baycu Güler, Hamza Yazici, Enis Arikan 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
További információ?
Aranykalitka sorozat
A sorozat tartalma:
Nálán és Szedát számára nincs más menekülési lehetőség a szülői terror alól, mint a házasság. De míg Szedát csak egy kiskapunak látja, amin keresztül tovább folytathatja viszonyát a szeretőjével, egy férjes asszonnyal, addig Nálán naivan hisz abban, hogy a házasság a boldogság és a szabadság záloga. Hamarosan azonban mindketten kénytelenek ráébredni arra, hogy a közös jövőjük felett nincs irányításuk, és a két család minden eszközzel megpróbálja irányítani a sorsukat.
Egyéb epizódok
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Népszerű animációs mesék a Disney+-on áprilisban
Amilyen változatos az áprilisi időjárás, annyira sokszínű repertoárral készül ebben a hónapban a Disney+. Már nem kell sokat várni, hiszen áprilisban három izgalmas gyermekeknek szánt produkció is érkezik a felületre. Legelsőként, április 3-án jön a Kívánság című animációs film, majd április 7-től és 14-től a Bluey két új epizódját láthatjuk. A Disney Animation Studios és a Kugali Media első, sikeres együttműködése, az Iwájú minisorozat pedig április 10-től lesz elérhető.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat