AXN
Az elveszett ereklyék fosztogatói III./16.
2024.04.29 19:00 - 20:00
Az elveszett ereklyék fosztogatói III./16.
amerikai akció-sorozat,2001
4.6 - 17 szavazat
(RELIC HUNTER III. - UNDER THE ICE)

A jég alatt

Egy XIV. században élt Anasazi indián mumifikált jégbe fagyott holttestére sarkköri kutatók bukkannak. A bázisra érkezve Syd és Nigel csak egy embert talál élve, Elenát. Tőle és a videofelvételekből megtudják, hogy a holttest felmelegítve vírushordozó és ő csak azért nem halt meg, mert vére ellenanyagot képes termelni. Ám még valaki életben maradt, Rhon, akinek szándékai nem egyeznek Sydneyével. Ő ugyanis már eladta a holttestet. A vírust, mint biológiai fegyvert és Elenát mint ellenanyagot.

Főszereplők: Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A Trinity College vakmerő, kalandvágyó professzora, Sydney Fox (Tia Carrere) igen nagy értékű ereklyék nyomába ered, hogy számtalan kaland során felkutassa, a bűnözők karmai közül kimentse, s az eredeti tulajdonosának visszajuttassa azokat. Sydney kalandjai során társai, kollégái, Nigel Bailey tanársegéd és a titkárnő Claudia, majd Karen segítségére számíthat.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat