Viasat 3
Az elveszett ereklyék fosztogatói I./18.
2017.12.18 02:00 - 05:45
Az elveszett ereklyék fosztogatói I./18.
amerikai akció-sorozat,1999
4.6 - 17 szavazat
(RELIC HUNTER 118 - THE LAST KNIGHT)

Az utolsó templomos lovag Franciaországban Jacques De Moley volt, aki mielőtt a király letartóztatta volna hazaárulással, fegyverhordozójára bízta a templomosok kincseit és a szent kardot. Syidneyt és Nigelt egy amulett vezeti a 700 éve érintetlen helyre, a kőlovagok szent birodalmába. Segítőtársuk Michelle, aki egész életét a templomosokra tette fel s, hogy megtalálja a kardot. Az ő hite és tisztasága húzhatja ki a kőből a kardot, amire persze mások is pályáznak.

Rendezte: Gil Grant

Főszereplők: Tia Carrere,Christien Anhol,Christian Anholt,Lindy Booth 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A Trinity College vakmerő, kalandvágyó professzora, Sydney Fox (Tia Carrere) igen nagy értékű ereklyék nyomába ered, hogy számtalan kaland során felkutassa, a bűnözők karmai közül kimentse, s az eredeti tulajdonosának visszajuttassa azokat. Sydney kalandjai során társai, kollégái, Nigel Bailey tanársegéd és a titkárnő Claudia, majd Karen segítségére számíthat.
Egyéb epizódok
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat