Filmbox Family
2018.03.16 20:15 - 21:00
Az indiai orvos I./3.
angol igaz történet, 2010
(INDIAN DOCTOR, THE 1/3)

Ez a sok-sok bájjal és humorral teli brit sorozat egy Indiából jött orvosról szól, akit egy walesi bányászvároskába rendelnek ki, ahol eleinte kívülállóként tekintenek rá, ám tudásának és közvetlenségének hála hamarosan elnyeri a helybéliek bizalmát. No, nem mindenkiét!

Dan azzal a szándékkal lopja el Sharpe kocsiját, hogy részeges apja elől elmenekülve megkeresse anyját Cardiffban, de mikor elkapják, Kamini magára vállalja, és kimagyarázza a lopást, ellene pedig nem indítanak eljárást. A nő meginvitálja otthonába a fiút, melyet Perm csak helyeselni tud. Sharpe naplójából kiderül, hogy a bányászok egészsége komoly veszélynek van kitéve, ám Sharpe nem szívesen engedélyeztetné Permnek, hogy megröntgenezze a dolgozóit. Sajnos Tom apján már ez sem segíthetne, és a tehetetlen fiú az orvost okolja a történtekért.

Rendezte: Tim Whitby

Főszereplők: Jacob Oakley, Mali Harries, Sanjeev Bhaskar 

Sorozatok: dráma/melodráma 
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

NASA-találmányok - új NATGEO sorozat
A világ legnagyobb űrügynökségének kapui most feltárulnak, és olyan modern laboratóriumokba kapunk bepillantást, melyek működésével és eredményeivel kapcsolatban eddig csak a sci-fi filmekre hagyatkozhattunk. Április 18-án egy új műsor indul a National Geographicon, amely az űrkutatással foglalkozik, „NASA-találmányok”.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat