RTL Spike
Az ördögűző: A kezdet
2017.12.17 22:00 - 2017.12.18 00:30
Az ördögűző: A kezdet
amerikai horror, 2004
(EXORCIST: THE BEGINNING)

Merrin atya elveszíti Istenbe vetett hitét, és csatlakozik egy brit régész csoporthoz, akik épp Kenyában végeznek ásatást. Az ásatás során rálelnek egy ősi, keresztény bizánci templomra, azonban a templom meglepő mód úgy néz ki, mintha elkészülésének napján porig égették volna. A templomban valami annál is öregebb alszik, ami csak arra vár, hogy felébresszék. Ahogy a falusiak és a brit katonák is egyaránt őrültek módjára kezdenek viselkedni, és az ártatlan falu számos atrocitás áldozatává válik, az atya tehetetlenül szemléli csupán az eseményeket. Az ártatlanok vére folyamként zúdul keresztül az észak-afrikai síkságon, és ez még csak a borzalmak kezdete. A gonosz megszületett, Merrin pedig kénytelen szembenézni ezzel.

Rendezte: Renny Harlin

Főszereplők: David Bradley, Ralph Brown, Ben Cross, James D'Arcy, Alan Ford, Andrew French, Antonie Kamerling, Izabella Scorupco, Stellan Skarsgård, Remy Sweeney, Julian Wadham 

Film: sci-fi/horror/fantasy 
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Március 8-án startol Dombóvári Istvánnal a Mém over
Jövő pénteken 20:00-kor a VIASAT3-on debütál Magyarország első, magyar fejlesztésű „mémshowja”, melynek minden adásában négy híresség mérkőzik meg egymással a mémbajnok címért. A Dombóvári István műsorvezetésével képernyőre kerülő talkshow-vetélkedőben a sztároknak az első körben egymás személyes – és általában kínos – történeteire, a másodikban pedig közéleti és bulvárhírekre kell megalkotniuk a leginkább passzoló mémet. A Mém over első adásaiban olyan hírességek mémesítik meg az életet, mint Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti vagy Rainer-Micsinyei Nóra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat