Cool
Az újonc II./19.
2024.03.28 14:45 - 15:45
Az újonc II./19.
amerikai akciókrimi-sorozat,2020
4.4 - 47 szavazat
(THE ROOKIE 2 - THE Q WORD)

Sziréna szindróma

Az újoncok letöltötték az egy évüket a kiképző programban, és elindul a 30 napos próbaidejük, ami után végre főállású rendőrökké válhatnak. Grey figyelmezteti őket arra, hogy ez az időszak a legnehezebb. Nolan máris elköveti a legsúlyosabb hibát, amit zsaru elkövethet, kimondja, hogy milyen csendes a műszak. Harper azonnal felveszi a golyóálló mellényét, és felkészül a legrosszabbra. A káosz be is üt, amikor lelövik az egyik újoncot és Nolan elhagyja a bizonyítékot.

Rendező: David McWhirter

Főszereplők: Nathan Fillion, Melissa O'Neil, Titus Makin, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Eric Winter, Mercedes Mason, Mekia Cox, Shawn Ashmore 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Az újonc sorozat
A sorozat tartalma:
Az újrakezdés sohasem könnyű, főleg nem a vidékről érkezett John Nolan számára, aki az életét megváltoztató esemény után próbálja megvalósítani álmát, hogy los angelesi rendőr legyen. A rendőrség legidősebb újoncaként a felettesei közül néhányan szkeptikusan szemlélik, és egy igazi csődtömegnek tartják. Ha nem képes tartani a lépést a fiatalabb zsarukkal és a bűnözőkkel, akkor azzal életeket tehet kockára, beleértve a sajátját is. De ha képes saját előnyére használni élettapasztalatát, eltökéltségét és humorérzékét, akkor akár sikeres is lehet életének ezen új szakaszában.
Egyéb epizódok
M5

MŰSORAJÁNLÓ

Kosztümös történelmi filmsorozat az M5-n
Magyarországon eddig még nem vetített produkció érkezik április 12-én az M5 kulturális csatornára. Pénteken 16:55-kor látható a Jacqueline Wilson: Hetty Feather című regénye alapján készült, drámasorozat első része.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat