Sorozat Klub
Bátrak földje I./46.
2024.05.07 09:20 - 10:20
Bátrak földje I./46.
magyar filmsorozat,2019-2020
4.7 - 19 szavazat
(BÁTRAK FÖLDJE 1.)

A báróné semmitől sem riad vissza, hogy megtörje Annát. Mariska gyanút fog, hogy titkolnak előtte valami fontosat. Károly azt kutatja, ki felelős az alagútomlásért. Baba egy trükkel eléri, hogy Katica rájöjjön, tényleg az-e élete szerelme, akit annak szeretne. Elfogadja-e Imre Károly piszkos alkuját?

Rendező: Kinizsi Ottó; Koblicska P. Örs; Szilágyi Fanni; Végh Vozó Zoltán

Főszereplők: Bárnai Péter, Kenderes Csaba, Litauszky Lilla, Szász Júlia, Tóth Ildikó, Csőre Gábor, Dér Denisa, Berencsy Martin, Pintye Júlia, Radnay Csilla, Ilyés Róbert, Fodor Annamária, Jaskó Bálint, Kardos Kíra, Koltai-Nagy Balázs, Takács Nóra Diána, Hajmási Dávid, Hörich Nóra Lili, Pataki Ferenc, Salat Lehel, Spolarics Andrea 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Bátrak földje sorozat
A sorozat tartalma:
Kalamár Tamás vadonatúj napi telenovellája egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Egyéb epizódok
Magyar Mozi TV

MŰSORAJÁNLÓ

A Magyar Mozi TV ezeket a filmeket ajánlja májusi műsorából
Májusban a Magyar Mozi TV igazi kincsekkel kápráztatja el a nézőit, amelyek között mindenki találhat magának kedvére valót. Az "Egri csillagok" a magyar történelem egyik legemblematikusabb korszakát örökíti meg, míg a "Csinibaba" a rendszerváltás kori társadalmi helyzetet ábrázolja humorosan. A "Lúdas Matyi" című klasszikus rajzfilm garantált szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A "Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart" című film a politikai szatíra kedvelőinek kedvezhet. Az esti kikapcsolódáshoz pedig tökéletes választás a "Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája", ami garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat