2018.02.25 21:50 - 22:40
Becserkészve I/3.
(STALKER!)

Egy bestseller megírása után a stressztől idegösszeomlást kapó írónő, Paula Martin (Anna Brecon) visszavonul gyerekkori nyaralójába, Bidford House-ba, hogy maga mögött hagyja az egészet és elkezdhessen dolgozni új regényén. A régi ház azonban tele van titkokkal és rejtéllyel, amelyek minduntalan megzavarják és elvonják a törékeny Paula figyelmét a munkától. Felhívja az ügynökét, hogy vegye le a válláról a terhet, és úgy tűnik, az érkező Lindát (Jane March) a Gondviselés küldte, aki majd visszatereli Paulát a helyes vágányra.

De semmi sem az, aminek látszik. Vajon Linda egy sorozatgyilkos, aki évek óta Paulára vadászik? Miközben a hízelgő újságíró, Robert Gainer (Billy Murray) látszólag azon igyekszik, hogy kicsikarja Paulából összeomlása történetét, pszichológusára, Leo Foxra (Colin Salmon) hárul a feladat, hogy a megmentésére siessen... de vajon időben érkezik? 

Információk: dokumentumfilm/reality 
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Történelmi pszichodráma-minisorozat indul március 8-án
Ebben a kosztümös történelmi pszichodrámában Julianne Moore alakítja a kezdetben szerény, ám igencsak ambiciózus Mary Villiers szerepét, aki másodszülött fiát, George-ot (Nicholas Galitzine) arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt (Tony Curran), és teljhatalmú királyi szeretőjévé váljon.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat