National Geographic
Bekasztlizva külföldön XI./1.
2018.01.21 23:00 - 2018.01.22 00:00
Bekasztlizva külföldön XI./1.
angol, 2017
0.0 - 0 szavazat
(BANGED UP ABROAD 11: BREAKING BAD IN BRITAIN)

Túlélni Ecuadort

Amikor a brit rendőrség leleplezi titkos kokainlaborját, Pieter Tritton lába alatt égni kezd a talaj. Azonban nem állja meg, hogy még egy utolsó szállítmányért átugorjon Ecuadorba, ám vesztére: az angolok értesítik a helyi drognyomozókat, akik letartóztatják két kiló tiszta kokainnal a táskájában. A kérdés ettől kezdve így hangzik Pieter számára: miként lehet 12 évet élve kihúzni a világ egyik legerőszakosabb és legkorruptabb börtönében? 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
Börtönbe vagy emberrablók kezébe kerülni egy távoli, idegen országban minden utazó legrosszabb rémálma. Ha pedig a fogság hosszú éveken át tart, s ezalatt az embernek - a rabtársak állandó zaklatásán túl - veréseket és testi-lelki kínzásokat is el kell szenvednie, akkor ez maga a földi pokol. A Nat Geo népszerű, mára kultikussá vált sorozata vadonatúj epizódokkal jelentkezik, melyekben egzotikus országokban elrabolt vagy bebörtönzött emberek számolnak be a velük megesett jogtalanságokról és erőszakosságokról - valamint azokról az általuk elkövetett hibákról, amelyek nélkül aligha kerültek volna efféle lehetetlen helyzetekbe.

Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat