National Geographic
Bekasztlizva külföldön XI./8.
2024.04.25 02:00 - 02:48
Bekasztlizva külföldön XI./8.
angol,2018
0.0 - 0 szavazat
(BANGED UP ABROAD 11: 50 TON POT RUN)

Ötven tonna drog

Egy hippi és naiv társa piti bűnözőkként tengetik napjaikat, hasist árulnak bostoni egyetemistáknak - egészen addig, amíg egy kartell be nem hálózza őket, és dúsgazdag drogkereskedőkké nem növik ki magukat. Sokáig jó megy az üzlet, tonnaszámra hajóztatják fel délről a marijuánát a nyugati part mentén - az amerikai történelem egyik legnagyobb rajtaütése során azonban lebuknak, és menekülniük kell Kolumbiába. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
Inkább máskor?
06.12 17:00 National Geographic (HD)
A sorozat tartalma:
Börtönbe vagy emberrablók kezébe kerülni egy távoli, idegen országban minden utazó legrosszabb rémálma. Ha pedig a fogság hosszú éveken át tart, s ezalatt az embernek - a rabtársak állandó zaklatásán túl - veréseket és testi-lelki kínzásokat is el kell szenvednie, akkor ez maga a földi pokol. A Nat Geo népszerű, mára kultikussá vált sorozata vadonatúj epizódokkal jelentkezik, melyekben egzotikus országokban elrabolt vagy bebörtönzött emberek számolnak be a velük megesett jogtalanságokról és erőszakosságokról - valamint azokról az általuk elkövetett hibákról, amelyek nélkül aligha kerültek volna efféle lehetetlen helyzetekbe.

Egyéb epizódok
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat