Duna TV
PREMIER
Blanca I./3.
2024.04.29 23:15 - 2024.04.30 00:10
Blanca I./3.
olasz bűnügyi tévéfilmsorozat,2021
5.0 - 1 szavazat
(BLANCA)

12/3.: Kísértetek - Első rész

Ahogy telik az idő, Blancát egyre több esemény emlékezteti a nővére halálára. Az annak idején a gyilkosság vádjával elítélt Sebastiano apjának a tévé nyilatkozata alapján az ügy ismét hullámokat vet, és ez nagyon megnehezíti Blanca helyzetét a kapitányságon. Pedig nehéz eset van terítéken. Egy tizenéves fiú gyanús körülmények közt lezuhan egy ódon palota lépcsőjén és szörnyethal. Az elnéptelenedett házban pedig már csak Liguori felügyelő nagybátyja él magányosan.

Rendezte: Jan Maria Michelini

Főszereplők: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci, Pierpaolo Spollon, Antonio Zavatteri, Gualtiero Burzi, Federica Cacciola, Sara Ciocca, Ugo Dighero 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Blanca sorozat
A sorozat tartalma:
Blanca fiatal vak nő, aki visszatér szülővárosába Genovába, hogy egy fél éves gyakorlat keretében a helyi rendőrség bűnügyi osztályának munkáját segítse. Mivel nem látó lévén a hallása sokkal kifinomultabb, mint a látó embereknek, egyhamar kiderül, hogy a kávéfőzés és fénymásolás helyett inkább ezzel a képességével tudja leginkább támogatni a nyomozók munkáját. Míg azon küzd, hogy elfogadtassa magát kollégáival, saját démonjaival is meg kell küzdenie: példaképként imádott nővére eddig tisztázatlan halálával, saját megváltozott állapotával és egy igen bonyolult bűnügy felderítésével.
Egyéb epizódok
Cool

MŰSORAJÁNLÓ

Május 5-én indul a ValóVilág12
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat