TV Paprika
Bocuse d'Or - Aranyséf I./3.
2017.12.21 02:00 - 02:30
Bocuse d'Or - Aranyséf I./3.
2016
(BOCUSE D'OR - GOLDEN CHEF)

Sorozatunkban megismertetjük a TV Paprika nézőit a világ egyik legrangosabbnak, de mindenképp a legizgalmasabbnak tartott szakácsversenyével, a Bocuse d'Or-ral.

Mindezt tesszük úgy, hogy végigkísérjük a magyar versenyzőt a magyarországi válogató versenytől, a hónapokig tartó a nagy megmérettetésre való felkészülésen át egészen az európai előselejtezőig, melynek végén kiderül, hogy sikerül-e ismét magyar versenyzőnek eljutnia Lyonig. Mindeközben a magyar gasztronómia legfontosabb és legismertebb figurái beszélnek a versenyzőről, a versenyről.

A regionális döntőig úgy juthat el valaki magyar színekben, ha 2016. február 18-án a hazai döntőt megnyeri. Itt kezdődik a mi filmünk is. És hát azóta tudjuk, hogy folytatódik, de ne szaladjunk ennyire előre...

 

Szórakozás: főzés 
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Róma úrnője II. évad
A második évad i.e. 19 körül folytatódik, amikor Livia és Gaius három év után visszatérnek Rómába a Keleti Tartományból; Marcellus első évadban történő megölése után Livia házassága jobbá tételén dolgozik, mert minden hatalma és ambíciója ehhez köthető, de új és régi fenyegetésekkel is szembesül.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat