Duna TV
Bor, mámor, szerelem I./84.
2024.05.23 08:40 - 09:35
Bor, mámor, szerelem I./84.
szlovák tévéfilmsorozat,2013
3.4 - 72 szavazat
(BURLIVE VINO/TASTE OF LOVE SEASON 1)

109/84.

Buranovský bevallja Viola-nak, hogy nagyon régóta nem volt nővel, de Viola sem élt boldog házasságban Miro-val. Ivan nagyon örülne, ha Nina összejönne André-val. Ingrid Ivan legnagyobb megdöbbenésére terhelő vallomást tesz Slávo ellen.

Rendezte: Libovic Matús

Főszereplők: Bahúl Milan, Hilmerová Monika, Horváth Emil, Hritzová Laura, Labuda Richard, Letko Ivan, Majesky Marek, Maros Kramár, Mičkovicová Henrieta, Olhová Jana, Pocisková Nela, Rysová Eva, Slovák Marián, Jackuliak Ján, Kostelný Lubo, Krajciová Helena, Loj Juraj, Mnahoncak Martin, Radeva Tána, Svidranová Barbora 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Bor, mámor, szerelem sorozat
Inkább máskor?
05.22 19:45 Duna TV (HD)
A sorozat tartalma:
A sorozat két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. Ivan meg van róla győződve, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának az okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.
Egyéb epizódok
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Skócia, az új vadon
Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. Bár az éghajlat változásával zsugorodnak az élőhelyek és a folyamatosan növekvő népesség látható nyomokat hagy, a természet heroikus erőfeszítéssel tudja fenntartani puszta árnyékát korábbi önmagának; azonban e nyomás ellenére számos vadállat és növény szaporodik, virágzik, sőt akár visszatér a kihalás küszöbéről is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat