Galaxy 4
Bűnszövetkezetben - A titkos ellenfél 6.
2024.04.22 03:50 - 05:45
Bűnszövetkezetben - A titkos ellenfél 6.
angol krimisorozat, 2015
0.0 - 0 szavazat
(PARTNERS IN CRIME - THE SECRET ADVERSARY: PART 6)

A titkos ellenfél - 6. rész

Tuppence-nek és Tommy-nak sikerül felgöngyölítenie az eltűnt tudós ügyét azzal, hogy rájönnek, kit rejt az "N" fedőnév. Carter további kalandokra hívja a két fiatal önjelölt magánnyomozót.

Rendező: Edward Hall

Főszereplők: David Walliams, Jessica Raine, Camilla Beeput 

Film: krimi/akció/kaland 
További információ?
Bűnszövetkezetben sorozat
A sorozat tartalma:
1952-ben a Beresford házaspár, Tommy és Tuppence vonatra szállnak Párizsban Anglia felé, ám az indulást pisztolylövések zavarják meg, a velük szemben ülő ifjú hölgynek pedig nyoma vész, csupán egy könyv marad utána. Hazatérve Tuppence nem lel nyugalmat, amíg utána nem jár a rejtélyes ügynek. Elsőként felkeresi azt a címet, amelyet a könyvben talált, és ettől kezdve az ügy csak még rejtélyesebbé, sőt veszélyesebbé válik. Tommy eközben felkeresi nagybátyját, Carter őrnagyot a kémelhárításnál, abban a reményben, hogy munkát tud adni neki, mivel méhészeti vállalkozásából nehezen tudja eltartani a családot. Amikor Tommy és Tuppence beszámolnak az őrnagynak eddigi ténykedésükről, kiderül, hogy máris nyakig benne vannak egy hidegháborús kémhistóriában, amelyből már, ha akarnának, se tudnának kiszállni.
ID

MŰSORAJÁNLÓ

Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok - májusban az ID-n és a Maxon
A vezető bűnügyi tévécsatorna, az Investigation Discovery bejelentette a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok című négyrészes dokumentumsorozatot, amely Nick és Aaron Carter életébe nyújt bepillantást. A dokumentumsorozat az 1990-es évek végi és 2000-es évek eleji hihetetlen népszerűségüktől kezdve egészen a címlapokra kerülő, közelmúltbeli nehézségeikig fellebbenti a fátylat a Carter család terhelt dinamikájáról és a gyorsan megszerzett hírnév sötét oldaláról.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat