Cool
CSI: A helyszínelők IV./15.
2024.05.15 13:50 - 14:50
CSI: A helyszínelők IV./15.
amerikai-kanadai krimisorozat,2004
4.4 - 89 szavazat
(CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION - EARLY ROLLOUT)

Korai bevezetés

Ritkán fordul elő, de ezúttal az egész csapat egyetlen ügyön dolgozik. A hidegvérű kettős gyilkosság során szabályosan kivégeztek egy férfit és pornósztár feleségét, méghozzá nyilvános helyen, világos nappal. Catherine számára személyessé válik az ügy, amikor Grissom az értékeléséről tesz említést, és be kell vallania, hogy beváltott egy olyan csekket, amit Sam Braun állított ki a nevére. Sam Braum gyanúsítottja volt egy gyilkossági ügynek, ami kompromittálja a labort. Közben Brass egyre gyanúsabbnak találja Sarah egészségi állapotát, úgy véli, kolléganője titkol valamit.

Főszereplők: William Petersen, Marg Helgenberger, Paul Guilfoyle, George Eads, Gary Dourdan, Jorja Fox, Eric Szmanda, Robert David Hall 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
CSI: A helyszínelők sorozat
A sorozat tartalma:
Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát. A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek.
Egyéb epizódok
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

A nácik titkos tudományai
Amikor a II. világháború végén összeomlott a náci birodalom, napfényre kerültek a harmadik birodalom legsötétebb titkai, ez a sorozat újszerűen mutatja be a gonosz történetet, a biológiai kísérletektől a mérnöki csúcsteljesítményekig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat