Cool
CSI: A helyszínelők IX./1.
2024.05.04 05:15 - 06:20
CSI: A helyszínelők IX./1.
amerikai-kanadai krimisorozat,2008
4.4 - 89 szavazat
(CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION 9)

Warrickért

Warrick minden figyelmeztetés ellenére folytatja magánnyomozását, hogy megtudja, ki próbálja őt csőbe húzni és rács mögé juttatni. Ám túl későn jön rá, hogy ellenfele a legvégsőkig is elmegy, ha az érdekeiről van szó. A támadás váratlanul éri, arra ugyanis nem számít, hogy egy magas beosztású rendőr vadászik rá. Ugyan Grissom közel van a helyszínhez, mégis késve érkezik. A csapat megkapja az ügyet, s ezúttal Ecklie is az oldalukon áll. A hírre visszatér Sara, hogy segítse a nyomozást.

Főszereplők: Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, William Petersen, Paul Guilfoyle, George Eads, Eric Szmanda, Robert David Hall, Lauren Lee Smith, Jorja Fox, Marc Vann, Gary Dourdan 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
CSI: A helyszínelők sorozat
A sorozat tartalma:
Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát. A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek.
Az évad tartalma:
Grissomnak és csapatának új időszak kezdődik Warrick halálával, aki meglehetősen rejtélyes körülmények között hal meg. Eddig kint, a városban kellett helytállniuk, most azonban egy belső ellenséggel állnak szemben, aki tökéletes védelmet élvez, és mindenre fel van készülve. Riley Adams, a kissé arrogáns helyszínelő tölti be Warrick után a megüresedett posztot. Grissom választás elé kerül, ő azonban a karrierje helyett inkább a nyugalmat választja. Helyét egy rendkívüli szakember, Dr. Raymond Langston veszi át.

Egyéb epizódok
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Egy hét a holnapért a Spektrumon
Magyarországon 1990 óta április 22. a Föld napja, de maga a világnap már több mint 50 éve létezik. A világnap apropójából a Spektrum április 22-től kezdődően egész héten kiemelt figyelmet szentel az olyan műsoroknak, melyek a természet védelmét helyezik középpontba. Az adások körbejárják az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatását: lesz szó környezeti katasztrófákról, járványokról, a jelenlegi életmód fenntarthatóságáról, de a klímakatasztrófát segítő tudományos álláspontokról is többet tudhat meg a néző.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat