Cool
CSI: A helyszínelők XI./5.
2024.05.06 12:45 - 13:45
CSI: A helyszínelők XI./5.
amerikai-kanadai krimisorozat,2010-2011
4.4 - 89 szavazat
(CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION 11)

A gyűjtögető háza

Egy hónapon belül már a második ugyanolyan eset, amihez riasztják a helyszínelőket. Mrs. Santiago háza azonban minden képzeletet felülmúl, mindent ellep a lom, és magát az áldozatot is nehéz megtalálni.

Megdöbbenve találnak rá egy eldugott szobában Mrs. Santiagóra, aki sokkot kap az áldozat látványától. A halott ugyanis a saját lánya, aki hét hónapos terhes volt.

Főszereplők: Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, Paul Guilfoyle, George Eads, Eric Szmanda, Robert David Hall, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham, Sienna Guillory 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
CSI: A helyszínelők sorozat
A sorozat tartalma:
Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát. A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek.
Az évad tartalma:
Ray Langston és a sorozatgyilkos Nate Haskell között kiéleződik a harc. Ez már az irodára is hatással van, úgy tűnik, senki sincs már biztonságban. Közben egy fiatal, energikus tűzszerész érkezik a csapathoz Kacey Monahan személyében.
Egyéb epizódok
M5

MŰSORAJÁNLÓ

Kosztümös történelmi filmsorozat az M5-n
Magyarországon eddig még nem vetített produkció érkezik április 12-én az M5 kulturális csatornára. Pénteken 16:55-kor látható a Jacqueline Wilson: Hetty Feather című regénye alapján készült, drámasorozat első része.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat