Cool
CSI: Las Vegas-i helyszínelők II./2.
2024.05.08 21:00 - 22:00
CSI: Las Vegas-i helyszínelők II./2.
amerikai krimisorozat,2022
4.3 - 4 szavazat
(CSI: VEGAS 2 - THE PAINTED MAN)

A próbababa

A csapat egy Nekropolisz nevű házban nyomoz, amely a horror műfajára specializálódott, azonban egy valódi hulla felbukkanása hatalmas szenzációt kelt. A halott ráadásul több réteg megkövült festék alatt található, mégpedig olyan állapotban, ami nagyban megnehezíti az azonosítást, de hála Allie frissen szerzett tudományának, kiderítik, hogy a férfi, Tim Harker öt hónapja tűnt el a lakásáról. Beau elkövet egy hibát a nyomozás során, de később kiderül, hogy a hiba miatt olyan kulcsfontosságú részletre döbben rá, ami segít felfedni a gyilkos kilétét. Folsom belemegy, hogy segítsen Maxnek és Catherine-nek felkutatni Grace-t, és ehhez szívességet kér egy régi baráttól.

Rendező: Sam Hill

Főszereplők: Paula Newsome, Marg Helgenberger, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Jay Lee, Sarah Gilman, Jamie McShane, Robert Curtis Brown, Lex Medlin, David Paladino, Kat Foster, Nanrisa Lee, Sara Amini, Paul Guilfoyle 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Maxine Roby, a briliáns nyomozócsoport vezetője olyan egzisztenciális fenyegetéssel kénytelen szembenézni, amely az egész bűnügyi laboratóriumot tönkreteheti. Összeesküvés miatt elítélt gyilkosok ezrei kerülhetnek vissza Vegas neonfényes utcáira. Ezért Gil Grissom és Sara Sidle segítségét kéri, akikkel megerősödve a legújabb törvényszéki technikákat veti be.
Az évad tartalma:
Maxine Roby, a Las Vegas-i helyszínelők főnöke mindent megtesz, hogy a labor a létező legfejlettebb technikai eszközökkel dolgozhasson. A lenyűgöző új fejlesztések ellenére azonban, mégis elsősorban a kollégái tudásában és megérzéseiben bízik. Ezért kimondottan előnyösnek tartja, ha egy olyan nagy tapasztalattal rendelkező szakember is csatlakozik a csapathoz, mint Catherine Willows.
Egyéb epizódok
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Skócia, az új vadon
Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. Bár az éghajlat változásával zsugorodnak az élőhelyek és a folyamatosan növekvő népesség látható nyomokat hagy, a természet heroikus erőfeszítéssel tudja fenntartani puszta árnyékát korábbi önmagának; azonban e nyomás ellenére számos vadállat és növény szaporodik, virágzik, sőt akár visszatér a kihalás küszöbéről is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat