Cool
CSI: Las Vegas-i helyszínelők I./4.
2024.04.25 21:00 - 22:00
CSI: Las Vegas-i helyszínelők I./4.
amerikai krimisorozat,2021
4.3 - 4 szavazat
(CSI: VEGAS 1 - LONG PIG)

Hulla, szervírozva

A labor DNS-sel tudja bizonyítani, hogy a fiatal Scott Jackson nemi erőszakot követett el, ráadásul előtte bedrogozta a megerőszakolt lányt, az apa hatásos fenyegetése miatt azonban az áldozat visszavonja a vádakat, és az ügyet nem sikerül megnyugtatóan lezárni. Közben a belső ellenőrzés gátolja a labor hatékony munkáját, amikor nyíltan megkérdőjelezi Maxine döntését Grissom és Sara visszahívásával kapcsolatban.

Rendező: Nicole Rubio

Főszereplők: Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Jay Lee, Mel Rodriguez, William Petersen, Jorja Fox, Sarah Gilman, Jamie McShane, Wallace Langham, Robert Curtis Brown, David Paladino, Kat Foster, Nanrisa Lee, Paul Guilfoyle 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Maxine Roby, a briliáns nyomozócsoport vezetője olyan egzisztenciális fenyegetéssel kénytelen szembenézni, amely az egész bűnügyi laboratóriumot tönkreteheti. Összeesküvés miatt elítélt gyilkosok ezrei kerülhetnek vissza Vegas neonfényes utcáira. Ezért Gil Grissom és Sara Sidle segítségét kéri, akikkel megerősödve a legújabb törvényszéki technikákat veti be.
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Írország vadregényes szigeteire kalauzol a Love Nature új sorozata
Ez a látványos, Írország atlanti-óceáni szigeteinek vadon élő csodáit bemutató sorozat három évig készült. Az Atlanti-óceán vad partvidékének életét egy éven át követjük, így láthatjuk, hogy minden évszak új kihívások elé állítja az elszigetelt sziklákon menedéket találó élőlényeket. Akár a téli viharok, akár a nyári ködök uralkodnak, ezeken a vad szigeteken rendkívüli vadvilág látványa tárul elénk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat