Sorozat+
CSI: Miami helyszínelők III./1.
2017.12.13 02:30 - 03:25
CSI: Miami helyszínelők III./1.
amerikai krimisorozat,2004
4.4 - 65 szavazat
(CSI MIAMI - LOST SON)

Az elveszett fiú

Miután egy hatalmas jacht egy nagyobb miami hídba ütközik, kiderül, hogy a hajó vezetőjét lelőtték a baleset előtt. Az áldozat felesége elmondja, hogy a fiukat elrabolták, és férje a váltságdíjat - 3 millió dollár értékű ékszert - akarta átadni az emberrablóknak. Az ékszerekről azonban kiderült, hogy egytől egyig hamisak voltak.

Főszereplők: David Caruso, Emily Procter, Rory Cochrane, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Kim Delaney 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A CSI: Miami helyszínelők Miamiban, illetve Miami Beachen játszódik, Floridában. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Emellett epizódról epizódra bepillanthatunk az egység tagjainak a mindennapi, korántsem megszokott életébe és a nyomozókkal való együttműködés részleteibe.

A helyszínelők vezetője Horatio Caine (David Caruso) rendőrhadnagy. A miami helyszínelők az ő vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálják a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből.

Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Egy hét a holnapért a Spektrumon
Magyarországon 1990 óta április 22. a Föld napja, de maga a világnap már több mint 50 éve létezik. A világnap apropójából a Spektrum április 22-től kezdődően egész héten kiemelt figyelmet szentel az olyan műsoroknak, melyek a természet védelmét helyezik középpontba. Az adások körbejárják az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatását: lesz szó környezeti katasztrófákról, járványokról, a jelenlegi életmód fenntarthatóságáról, de a klímakatasztrófát segítő tudományos álláspontokról is többet tudhat meg a néző.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat