Cool
CSI: Miami helyszínelők VIII./2.
2018.04.28 15:05 - 16:05
CSI: Miami helyszínelők VIII./2.
amerikai krimisorozat,2009-2010
4.4 - 64 szavazat
(CSI: MIAMI)

Ellenséges megszállás

Ted Wells megtámadja a labort, túszul ejti a dolgozókat és Horatio Cane-t követeli. A túszok között van Jesse, a fiatal nyomozó is, akinek az élete veszélybe kerül, miután felfedik a kilétét. Horatio és a csapat követik a túszejtő utasításait, és százezer dollárnyi hamis pénzre bukkannak. A hamisítótól megtudják, hogy a túszejtő férfi valójában Matthew Sloan, akit jogtalanul vádoltak meg gyermekbántalmazással.

Főszereplők: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Jonathan Togo, Rex Linn, Eva La Rue, Eddie Cibrian, Omar Miller, Khandi Alexander 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A CSI: Miami helyszínelők Miamiban, illetve Miami Beachen játszódik, Floridában. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Emellett epizódról epizódra bepillanthatunk az egység tagjainak a mindennapi, korántsem megszokott életébe és a nyomozókkal való együttműködés részleteibe.

A helyszínelők vezetője Horatio Caine (David Caruso) rendőrhadnagy. A miami helyszínelők az ő vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálják a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből.

Az évad tartalma:
Az Ericet ért támadás után a csapat még jobban összefog, ami különösen Horatiónak fontos. Hogy a jövőben elkerüljék a hasonló eseteket, Horatio nagyobb kontrollt próbál kialakítani, és a saját beosztottjain kívül, mindenkivel szemben bizalmatlanabbá válik.
Egyéb epizódok
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat