Cool
CSI: Miami helyszínelők VII./25.
2018.04.22 03:05 - 04:00
CSI: Miami helyszínelők VII./25.
amerikai krimisorozat,2008-2009
4.4 - 65 szavazat
(CSI MIAMI - SEEING RED)

Vörös látomás

Ivan Sarnoffot megmérgezik a börtönben, és ennek köszönhetően az orosz maffiózó sikeresen megszökik. A megrendezett balesetben meghal a mentőt kísérő rendőrtiszt, és a szemtanúk szerint Sarnoff nemcsak a rendőrökre, hanem a megmentőire is lőtt. Calleigh rájön, hogy Eric apja is ott volt a helyszínen.

Főszereplők: David Caruso, Emily Procter, Rory Cochrane, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Kim Delaney 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A CSI: Miami helyszínelők Miamiban, illetve Miami Beachen játszódik, Floridában. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Emellett epizódról epizódra bepillanthatunk az egység tagjainak a mindennapi, korántsem megszokott életébe és a nyomozókkal való együttműködés részleteibe.

A helyszínelők vezetője Horatio Caine (David Caruso) rendőrhadnagy. A miami helyszínelők az ő vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálják a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből.

Egyéb epizódok
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat