Sorozat+
CSI: New York-i helyszínelők I./8.
2017.12.18 20:00 - 20:55
CSI: New York-i helyszínelők I./8.
amerikai krimisorozat,2004
4.3 - 56 szavazat
(CSI: NY - THREE GENERATIONS ARE ENOUGH)

Három generáció elég

A biztonsági őrök egy magányos aktatáskát találnak a New York-i tőzsdén. A kiérkező tűzszerészek és helyszínelők kinyitják a táskát, de csak fontosnak tűnő iratokat és egy búcsúlevelet találnak benne. Hamarosan egy kiégett autóban megtalálják a táska tulajdonosának holttestét is. Közben a város egyik templomának tövében holtan találnak egy fiatal nőt. A helyszínelés során megállapítják, hogy a nő nem önkezével vetett véget életenék, hanem megölték és a templom tetejéről ledobták őt. A gyanú először a pszichésen beteg templomi gondnokra terelődik, de mindent bizonytalanná tesz, hogy a másik eset egyik bizonyítéka összefüggést mutat a két bűnténnyel.

Főszereplők: Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Hill Harper, Carmine Giovinazzo, Vanessa Ferlito 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Mac Taylor a magánéletét elhanyagoló és csak a hivatásának élő nyomozó, munkáját kitűnő szakemberek segítik a város legelvetemültebb gazembereinek kézrekerítésében. A tapasztalt Stella Bonasera nyomzónő nem csupán munkakapcsolatban áll a legközelebb Machez, hanem ő az egyetlen, aki lelkileg is közel tud hozzá kerülni. A két rutinos rendőr keze alá dolgozik még dr. Hawkes patológus, a szerencsétlenül járt áldozatok testének szóra bírója, és két energikus fiatal rendőr: Danny Messer és Aiden Burn.
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

A Föld evolúciója
A Föld evolúciója sorozattal egy globális expedícióra indulhat, melynek során felfedezheti, hogy az állatok milyen rendkívül gyorsan tartanak lépést a bolygó változásaival. Találkozhatunk a változás frontvonalában álló tudósokkal, filmesekkel és helyi közösségekkel.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat