AXN
Carter I./1.
2018.04.21 17:00 - 18:00
Carter I./1.
amerikai krimisorozat, 2018
0.0 - 0 szavazat
(CARTER 101 - KOJI THE KILLER)

A televíziós sztár, Harley Carter visszatér Bishop nevű szülővárosába, Ontario államba, ahol kiderül, hogy gyilkossággal vádolják házvezetőnőjét, aki 30 éve dolgozik neki, és legjobb barátja vezeti a nyomozást.

 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Carter sorozat
A sorozat tartalma:
Harley Carter egy népszerű nyomozós sorozat sztárja Amerikában, aki azért tér vissza Hollywoodból az északon fekvő szülővárosába, hogy átértékelje az életét egy rendkívül kellemetlen, nyilvános idegösszeomlás után. Röviddel megérkezése után adódik is egy lehetőség, hogy bebizonyítsa, ő többre képes: valódi detektív válik belőle, amikor összeáll régi barátjával, a gyakorlatias és minden helyzetben komoly veterán rendőrrel, Sam Shaw-val, valamint a szellemes, az utca világát igen jól ismerő, büféskocsi-tulajdonos Dave Leigh-vel.
TV Paprika

MŰSORAJÁNLÓ

A TV Paprika hétvégi magazinműsorral jelentkezik
A TV Paprika Magazin márciustól visszatér a képernyőkre: a gasztroműsort a talkshow elemeivel fűszerező adásokat március 2-ától 16 héten keresztül minden szombat és vasárnap délelőtt 9 órától, illetve 4 órai kezdettel ismétlésben követhetik a nézők. A műsor állandó házigazdája Havas Dóra, ám munkáját minden héten más, gasztronómiában jártas társműsorvezető segíti. A tavaszi időszakban többek között Mautner Zsófi, Sváby András, Hegyi Barbara vagy Csonka András lesz Dóra társműsorvezetője.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat