Viasat 3
Castle IV./7.
2018.01.28 13:25 - 14:25
Castle IV./7.
amerikai akcióvígjáték-sorozat,2011
4.5 - 19 szavazat
(CASTLE 407 - COPS & ROBBERS)

Castle és Martha éppen egy bankban tárgyalnak, amikor fegyveres bankrablók törnek be és mindenkit túszul ejtenek. Ahogy telik az idő, Castle apránként rájön, hogy a rablók célja talán nem is a pénz. Minderről titokban informálja Beckettet is, akinek a terrorelhárító egység parancsnokával is meg kell küzdenie, hogy részt vehessenek az ügy megoldásában.

Főszereplők: Nathan Fillion,Stana Katic 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Castle sorozat
A sorozat tartalma:
A krimi koronázatlan királya, Richard Castle az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.
Az évad tartalma:
Beckett három hónap rehabilitáció után visszatér az őrsre, ahol teljesen megváltozott a hangulat. Victoria Gates, az új kapitány egészen sajátos stílusban vezeti az osztályt, és nem igazán kedveli sem Beckettet, sem pedig Richardot.

Egyéb epizódok
Net4+ Sport

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Dwayne Johnson amerikaifutball ligája a Network4 műsorára
A Kansas City Chiefs a Super Bowlon elért győzelmével egy időre elköszönt az NFL, ám a Network4 nézői a holtszezonban sem maradnak amerikaifutball-közvetítés és tojáslabda élmények nélkül. Érkezik a képernyőkre a vadonatúj liga, Dwayne Johnson álma, a UFL.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat