RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Castle VIII./20.
2018.01.16 22:40 - 23:40
Castle VIII./20.
amerikai krimisorozat,2016
4.5 - 19 szavazat
(CASTLE 8)

Sok hűhó egy gyilkosságért

Meglehetősen drámai körülmények között megölnek egy felkapott színészt, aki élete legnagyobb alakítására készült. Hamletet játszotta volna abban bízva, hogy majd így bebizonyíthatja, hogy nem csak vonzó, hanem tehetséges is. A stábból azonban többen is úgy gondolják, hogy tehetség híján megbuktatta volna a darabot.

Főszereplők: Nathan Fillion, Stana Katić, Jon Huertas, Seamus Patrick Dever, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Tamala Jones, Penny Johnson Jerald, Toks Olagundoye 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
További információ?
Castle sorozat
A sorozat tartalma:
A krimi koronázatlan királya, Richard Castle az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.
Az évad tartalma:
Castle és Beckett, a tökéletes páros között megromlott a tökéletes összhang. Úgy tűnik, ez csak Rick Castle számára csapás, aki nem érti, hogy történhetett mindez. Életében először fut egy nő után, sőt, hogy újra egy páros lehessenek, még az egóját is hajlandó feladni.
History

MŰSORAJÁNLÓ

Királyi boncolás II. évad
A Királyi boncolás 2. évadában négy híres brit uralkodó - IV. György király, IV. Henrik király, I. Anna királynő és I. Mária királynő - halálának okát vizsgáljuk.  Alice Roberts professzor történelmi és orvosi ismereteinek ötvözésével, valamint korabeli beszámolók és dokumentumok felhasználásával vizsgálja az uralkodók halálának módját és okát.   

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat