Cool
PREMIER
Castle VIII./20.
2018.03.23 19:10 - 20:05
Castle VIII./20.
amerikai krimisorozat,2016
4.3 - 20 szavazat
(CASTLE 8)

Sok hűhó egy gyilkosságért

Meglehetősen drámai körülmények között megölnek egy felkapott színészt, aki élete legnagyobb alakítására készült. Hamletet játszotta volna abban bízva, hogy majd így bebizonyíthatja, hogy nem csak vonzó, hanem tehetséges is. A stábból azonban többen is úgy gondolják, hogy tehetség híján megbuktatta volna a darabot.

Főszereplők: Nathan Fillion, Stana Katić, Jon Huertas, Seamus Patrick Dever, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Tamala Jones, Penny Johnson Jerald, Toks Olagundoye 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Castle sorozat
A sorozat tartalma:
A krimi koronázatlan királya, Richard Castle az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.
Az évad tartalma:
Castle és Beckett, a tökéletes páros között megromlott a tökéletes összhang. Úgy tűnik, ez csak Rick Castle számára csapás, aki nem érti, hogy történhetett mindez. Életében először fut egy nő után, sőt, hogy újra egy páros lehessenek, még az egóját is hajlandó feladni.
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Szujó Zoltán vezetésével érkezik a The Floor – Csak egy maradhat
Május 6-tól minden hétköznap este látható az RTL képernyőjén a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor. A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt Szujó Zoltán vezeti.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat