RTL  (RTL Klub)
Castle V./6.
2017.12.12 22:30 - 23:35
Castle V./6.
amerikai krimisorozat,2012
4.5 - 19 szavazat
(CASTLE 5)

Az erő legyen veled!

Castle és Beckett egy sci-fi találkozón történt gyilkosság ügyében nyomoznak. A rendezvényen senki sem az, akinek látszik, és Beckett ifjúkorából is megdöbbentő titokra derül fény.

Főszereplők: Nathan Fillion, Stana Katić, Jon Huertas, Seamus Patrick Dever, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
További információ?
Castle sorozat
A sorozat tartalma:
A krimi koronázatlan királya, Richard Castle az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.
Az évad tartalma:
Beckett és Castle mindent elkövetnek, hogy titokban tartsák kapcsolatukat, a kollégákat azonban nem olyan könnyű félrevezetni. Egy titkos dosszié másolatából Kate megtudja, hogy egy befolyásos szenátor áll az anyja halálának a hátterében. Bár megállapodást köt, amivel megvédi magát, de jól tudja, hogy a biztonsága csak ideig-óráig tart.
Spíler1 TV

MŰSORAJÁNLÓ

Indul a Spíler TV új sport talk-showja
Február 26-án, hétfő este indul a Spíler TV új szórakoztató sport talk-showja, a Spíler Stadion Gelencsér Tímea és Bognár Domokos műsorvezetésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat