Sorozat+
Cobra 11 V./5.
2018.01.21 21:00 - 22:00
Cobra 11 V./5.
német akciófilm-sorozat
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI)

Leszámolás

Tom és Semir a szokásos ellenőrzés során egy kamiont akar. Amikor ki akarják nyittatni a rakteret, a sofőr kétségbeesetten elmenekül, majd mikor sikerül utolérni az autópályán, a kirobbanó lövöldözésben a kamion felrobban. A helyszíni szemle során a rendőrök egy megégett térképre bukkannak, valamint olyan robbanószerkezetek nyomaira, melyeket a NATO-tól raboltak el. A rablással annak idején egy Sascha May nevű nemzetközi fegyverkereskedőt vádoltak, akit halálos lövés ért, amikor le akarták tartóztatni. A jelenlegi nyomozás szálai May özvegyéhez, Carlához vezetnek, s Tomék biztosak abban, hogy a nő nyakig benne van a dologban. Mielőtt azonban kellő bizonyítékot gyűjtenének ellene, ki kell deríteniük, hogy mit ábrázolnak a térképek, és hogy milyen támadásra készülnek a terroristák.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Charlotte Schwab, Gottfried Vollmer, Christian Oliver, Tom Beck, Gedeon Burkhard, Johannes Brandrup, Dietmar Huhn, René Steinke

A lélegzetelállító autósüldözések újra a képernyőn: a Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és társa, az autópálya-rendőrség két renegát tagja nem kíméli magát, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - az autópálya-rendőrség szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11! 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Ausztrál drágakővadászok III. évad
Készüljön fel egy vad kalandra a Queensland középső részén dolgozó zafírvadászok elképesztő világában, ahol a lenyűgöző kő utáni kutatás minden eddiginél többet követel a keményen dolgozó bányászoktól. A csodálatos természeti vidékeken extrém időjárási körülményekkel, veszélyekkel, hatalmas gépekkel és kockázatos küldetésekkel kell megküzdeniük.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat