RTL Spike
Cobra 11 XIII./9.
2017.10.17 18:00 - 19:00
Cobra 11 XIII./9.
német akciófilm-sorozat,2008
4.4 - 125 szavazat
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI)

A mesterlövész

Semir és Ben egy bérgyilkos mesterlövész következő célpontjának kilétét próbálják kideríteni, így kerülnek kapcsolatba a testőrként dolgozó Mariával és férjével, akik egy külföldi üzletember védelmét látják el. Cégük egyik dolgozóját leteríti a mesterlövész és csak később jönnek rá, hogy valójában nem az üzletember, hanem maga a testőr volt a célpont.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Gedeon Burkhard, Charlotte Schwab, Gottfried Vollmer, Christian Oliver, Tom Beck, Johannes Brandrup, Dietmar Huhn, René Steinke 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Cobra 11 sorozat
A sorozat tartalma:
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak. A Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és Alex Brandt, az autópálya-rendőrség nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Alex szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
Az évad tartalma:
Semir Gerkhan a történtek után bármit el tud viselni, kivéve egy új társat. Ritter halála az egész irodát megrázta, de tudomásuk kell venniük, hogy az élet megy tovább. Ezért Engelhardt gondoskodik róla, hogy Semir társat kapjon. Ben Jäger személyében fiatal, vállalkozó kedvű, és meglehetősen fegyelmezetlen nyomozó érkezik az autópálya-rendőrséghez.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

Márciusi premierek a National Geographic-on
A National Geographic bejelentette milyen új és visszatérő sorozatok lesznek láthatóak a csatornán márciustól. A tartalmak között tudományos, kulturális és sorozatok is szerepelnek. Új sorozatként érkezik a Fotózás mesterei és 6. évadával folytatódik az Alaszka: Az új nemzedék.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat