RTL Spike
Cobra 11 XIX./16.
2017.11.29 19:00 - 20:00
Cobra 11 XIX./16.
német akciófilm-sorozat,2014
4.4 - 125 szavazat
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI 19)

Elrabolva

Semirt lánya, Dana hívja fel telefonon Brüsszelből. A beszélgetésből csak annyi derül ki, hogy Dana bajban van, majd a vonal megszakad, s a lányt már nem lehet újra elérni. Semir azonnal Brüsszelbe utazik, hogy segíthessen, de úgy tűnik, Dana nyomtalanul eltűnt. Ráadásul Semirnek meggyűlik a baja a belga rendőrséggel is. Alex társa után indul Brüsszelbe.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Vinzenz Kiefer, Katja Woywood, Katrin Hess, Daniela Wutte, Gottfried Vollmer, Niels Kurvin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Cobra 11 sorozat
A sorozat tartalma:
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak. A Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és Alex Brandt, az autópálya-rendőrség nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Alex szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
Az évad tartalma:
Semir egyre mélyebbre süllyed magánéleti válsága miatt, ami a munkájára is kihat. Az államügyésznő a felmentését kezdeményezi, hacsak nem változik meg rövid időn belül. Semir egyetlen lehetősége, ha talál magának egy társat. Alex Brandt igazán alkalmasnak tűnik: a cserbenhagyott nyomozó két év börtön után szintén társat keres.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat