RTL Spike
Cobra 11 XVIII./4.
2017.11.17 09:00 - 10:00
Cobra 11 XVIII./4.
német akciófilm-sorozat,2013
4.4 - 125 szavazat
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI)

18. évad 4. rész

Semir Gerkhan és éppen aktuális társa, azaz az autópálya-rendőrség vakmerő nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - a német autópálya-rendőrség szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni: Indul a Cobra 11! 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Cobra 11 sorozat
A sorozat tartalma:
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak. A Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és Alex Brandt, az autópálya-rendőrség nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Alex szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
Az évad tartalma:
A nagy megrázkódtatás után magához tér a csapat, Bonrath megüresedett helyét Jenny veszi át. Krüger nagyobb mozgásteret ad Bennek és Semirnek, akikre nemcsak az autópályán, hanem otthon is nagy megpróbáltatások várnak.
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Maigret I.
A Georges Simenon könyvein alapuló sorozat friss adaptációja a szeretett, fiktív francia detektív, Jules Maigret történeteit mutatja be Rowan Atkinson főszereplésével. Az első évadban 1955 nyarán ismerkedünk meg Maigret-vel, amikor egy fiatal nőt halálra késelnek, és ő már a negyedik, akit néhány héten belül meggyilkolnak...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat