RTL Spike
Cobra 11 XVII./15.
2018.04.19 18:00 - 19:00
Cobra 11 XVII./15.
német akciófilm-sorozat,2012
4.4 - 125 szavazat
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI 17)

A mentalista

Semir és Ben egy bankrablót üldöznek, aki kirabolta a Grand Hotel értékmegőrzőjét. Nincs könnyű dolguk, mert Quinn szinte varázsló. Az áldozatait hipnózissal, kényszer nélkül veszi rá értékeik átasdására. Az általa elrabolt pénz azonban nemes célt szolgál: a vakok iskolájának juttatja el névtelenül. Történt ugyanis, hogy a bűvész egyik fellépésén egy kisfiú megvakult. A probléma csak az, hogy az egyik értékmegőrző tartalmára néhány bűnözőnek is fáj a foga.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Tom Beck, Katja Woywood, Gottfried Vollmer, Dietmar Huhn, Daniela Wutte, Carina Wiese, Niels Robert Kurvin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Cobra 11 sorozat
A sorozat tartalma:
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak. A Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és Alex Brandt, az autópálya-rendőrség nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Alex szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
Az évad tartalma:
Semir és Ben számára világossá válik, hogy a bűnözők egyre okosabbak és egyre modernebb eszközöket vetnek be céljaik érdekében. A két nyomozó igyekszik haladni a korral és a technikai fejlődéssel, ám hosszú évek után is tartogat még meglepetést számukra az élet.
Net4+ Sport

MŰSORAJÁNLÓ

75 teniszmeccs, 13 kommentátor - a Network4-en elindult a madridi tenisztorna közvetítése
Újra együtt a teniszvilág elitje: elindult az év második, 1000-es besorolású salakos versenye Madridban, a Network4 pedig élőben közvetíti a legfontosabb eseményeket. A férfiak között szurkolhatunk az idén szárnyaló Marozsán Fábiánnak is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat